ANWB camping Friesland

ANWB camping Friesland: Zoekt u een ontspannen camping in Friesland om te kamperen en te watersporten? Camping plakje Gaastmeer heeft veertig ruime staanplaatsen voor uw tenten, caravan of camper aan het water! U heeft hier alle vrijheid. Iedereen gaat zijn eigen gang op de camping, van vaste (seizoens)gasten tot passanten.

Midden tussen de landerijen van Gaastmeer ligt Campingplakje aan de Grons. Dit is het verbindingswater tussen de Oudegaasterbrekken, Grote Gaastmeer en het Heeger meer. Wilt u de omgeving vanaf het water milieuvriendelijk verkennen? Dat kan met onze luxe elektrosloepen of polyvalken. De gasten kunnen gratis gebruik maken van een optimist, roeiboot of kano.

ANWB camping Friesland

Houdt u van Rust, Ruimte, Water en Natuur? Dan bent bij Campingplakje pressie aan het juiste adres! Tijdens het kamperen op de ANWB camping kunt u genieten van de weidsheid van de Friese natuur. U ervaart de rust en kunt met uw bootje op het water dobberen. Alles op een rustige wijze, waardoor u, uw dagelijkse werkzaamheden achter u kunt laten.

Kampeerplaatsen

Op onze ANWB camping Camping-plakje Gaastmeer zijn ruime plaatsen voor uw caravan of tent aanwezig.

Wij vinden het belangrijk dat u niet met muntjes voor de douche automaat en wc rol over de camping hoeft te lopen. Deze zijn daarom ook inbegrepen bij de prijs.

Voor de kinderen is er een trampoline, skelters en een voetbalveld aanwezig. In de recreatieruimte kan u vrij gebruik maken van een tafeltennistafel en tafelvoetbalspel.

Ingerichte tenten

Bij Camping plakje hebben we sinds 2015 een ingerichte 6 persoonstenten (Falco Havik 4600). Het is een zeer ruime tent met 3 slaapvertrekken. Wilt u toch het ‘camping gevoel’ en geen tent opzetten? Dan is dit een perfecte oplossing. U krijgt vanzelfsprekend de gratis voorzieningen: douche, fietspont, parkeren auto, wifi en kunt u van optimisten en kano’s gebruik maken.

Campingplakje: ANWB camping Friesland

Campingplakje voordelen:

  • Ruime staplaatsen
  • Modern en nieuw sanitairgebouw
  • Vrij uitzicht over de weilanden of over het water
  • Nieuwe slechtweer-accommodatie
  • Camping aan het water

Vele gratis voorzieningen:

  • Broodjesservice tijdens de zomermaanden
  • WIFI, douche, gebruik van kano’s en optimisten, pont-overzet, parkeerplaatsen

ANWB camping Friesland ANWB camping Friesland

blank
blank

ANWB camping Friesland

Campingplakje
Kaepwei 2
8611 JL Gaastmeer

Telefoon 06 – 31 78 08 49
E-mail info@campingplakje.nl