Genieten op het water

Zeilboot of elektrosloep

Op Campingplakje kunnen door de zeilliefhebbers polyvalken worden gehuurd. Voor degene die liever niet zeilen hebben we luxe elektrosloepen te huur.

Polyvalken
Met een zeilboot geniet u sportief van de mooie omgeving. Speciaal voor onze campinggasten verhuren we drie polyvalken, om lekker te zeilen over de Friese meren. U zeilt vanaf Campingplakje via open vaarwater zo naar het Heegermeer en de Oudegaaster Brekken.

blank

Elektrosloepen
Recreatiebedrijf Campingplakje verhuurt drie elektrosloepen. Zo geniet u comfortabel van de natuur zonder het lawaai van een motor. Elke boot heeft plaats voor maximaal tien personen. Door de handige indeling met verschillende losse zitplaatsen en tafels is de boot goed toegankelijk. Het manoeuvreren is makkelijk dankzij het traploos voor- en achteruit schakelen van de motor en de hydraulische besturing.
De elektrosloep kan tot 8 uur elektrisch varen. U kuntĀ  dus een dag varen zonder te hoeven opladen.

Mooi weer garantie

Varen met een sloep doe je met mooi weer. Voorspellen de weersvooruitzichten harde wind of regen, dan kunt u kosteloos omboeken naar een andere datum. De elektrosloep met dubbele kap uitvoering biedt wel de mogelijkheid om ook met slecht weer te varen.

blank