Camper camping Friesland

Camper camping Friesland: Zoekt u een ontspannen omgeving in Friesland om te kamperen met uw camper? Campingplakje Gaastmeer heeft 5 camper plekken en veertig ruime staanplaatsen voor uw tent of caravan.

De camperplekken zijn direct aan het water gelegen. Op dit terrein zijn stroompunten en een watertappunt aanwezig. U heeft hier alle vrijheid. Iedereen gaat zijn eigen gang op de camping, van vaste (seizoens)gasten tot passanten.

Midden tussen de landerijen van Gaastmeer ligt Campingplakje aan de Grons. Dit is het verbindingswater tussen de Oudegaasterbrekken, Grote Gaastmeer en het Heeger meer. Wilt u de omgeving vanaf het water milieuvriendelijk verkennen? Dat kan met onze luxe elektrosloepen of polyvalken. De gasten kunnen gratis gebruik maken van een optimist, roeiboot of kano.

Camper camping Friesland

Houdt u van Rust, Ruimte, Water en Natuur? Dan bent bij Campingplakje aan het juiste adres! Tijdens het kamperen op de camping kunt u genieten van de weidsheid van het Friese landschap. U ervaart de rust en kunt met het bootje op het water dobberen. Alles op een rustige wijze, waardoor u, uw dagelijkse werkzaamheden achter u kunt laten.

Kamperen in Gaastmeer

Op Campingplakje Gaastmeer zijn ruime plaatsen voor uw camper, caravan of tent aanwezig.

Wij vinden het belangrijk dat u niet met muntjes voor de douche automaat en wc rol over de camping hoeft te lopen. Deze zijn daarom ook inbegrepen bij de prijs.

In de recreatieruimte kan u vrij gebruik maken van een tafeltennistafel en tafelvoetbalspel.

Campingplakje: Camper camping Friesland

Campingplakje voordelen:

  • Ruime camper staplaatsen (aan het water)
  • Modern en nieuw sanitairgebouw
  • Vrij uitzicht over de weilanden of over het water
  • Nieuwe slechtweer accommodatie

Vele gratis voorzieningen:

  • Broodjesservice tijdens de zomermaanden
  • WIFI, douche, gebruik van kano’s en optimisten, pont overzet, parkeerplaatsen

Camper camping Friesland Camper camping Friesland

blank
blank

Camper camping Friesland

Campingplakje
Kaepwei 2
8611 JL Gaastmeer

Telefoon 06 – 31 78 08 49
E-mail info@campingplakje.nl