Camping Friesland aan water

Camping Friesland aan water: Zoekt u een ontspannen omgeving om te kamperen? Campingplakje heeft veertig ruime staanplaatsen voor uw tent, caravan of camper. U heeft hier alle vrijheid. Iedereen gaat zijn eigen gang op de camping, van vaste (seizoens)gasten tot passanten.

Midden tussen de landerijen ligt Campingplakje aan de Grons. Dit is het verbindingswater tussen de Oudegaaster Brekken, Grote Gaastmeer en het Heegermeer. Wilt u de omgeving vanaf het water milieuvriendelijk verkennen? Dat kan met onze elektrosloepen of zeilboten. De gasten kunnen gratis gebruik maken van een optimist, een roeiboot of een kano.

Camping Friesland aan water

Houdt u van Rust, Ruimte, Water en Natuur? Dan bent bij Campingplakje aan het juiste adres. Tijdens het kamperen op de camping kunt u genieten van de weidsheid van het Friese landschap. U ervaart de rust en kunt met het bootje op het water dobberen. Alles op een rustige wijze, waardoor u, uw dagelijkse werkzaamheden achter u kunt laten.

Kampeerplaatsen

Op Campingplakje zijn ruime plaatsen voor uw caravan of tent aanwezig.
Wij vinden het belangrijk dat u niet met muntjes voor de douche automaat en wc rol over de camping hoeft te lopen. Deze zijn daarom ook inbegrepen bij de prijs.

Voor de kinderen is er een trampoline, skelters en een voetbalveld aanwezig. In de recreatieruimte kan u vrij gebruik maken van een tafeltennistafel en tafelvoetbalspel.

Ingerichte tenten

Bij Campingplakje hebben we sinds 2015 een ingerichte 6 persoons Falco Havik 4600 tent. Het is een zeer ruime tent met 3 slaapvertrekken. Wilt u een ‘camping gevoel’ en geen tent opzetten? Dan is dit een prima oplossing. U krijgt vanzelfsprekend de gratis voorzieningen: douche, fietspont, parkeren auto, wifi en kunt u van optimisten en kano’s gebruik maken.

Camperplaatsen

In 2017 zijn er bij Campingplakje 5 nieuwe verharde camperplaatsen gecreëerd. Deze zijn direct aan het water gelegen. Op dit terrein zijn stroompunten en een watertappunt aanwezig.

Campingplakje: Camping Friesland aan water

Campingplakje voordelen:

  • Ruime staplaatsen
  • Vrij uitzicht over de weilanden of over het water
  • Modern en nieuw sanitairgebouw
  • Nieuwe slechtweersaccommodatie

Vele gratis voorzieningen:

  • WIFI, douche, gebruik van kano’s en optimisten, pontoverzet, parkeerplaatsen
  • Broodjesservice tijdens de zomermaanden

Camping Friesland aan water Camping Friesland aan water

blank
blank

Camping Friesland aan water

Campingplakje
Kaepwei 2
8611 JL Gaastmeer

Telefoon 06 – 31 78 08 49
E-mail info@campingplakje.nl