Camping Workum – Gaastmeer

Camping Workum – Gaastmeer: Zoekt u een ontspannen omgeving in Friesland om te kamperen? Campingplakje Gaastmeer heeft veertig ruime staanplaatsen voor uw tenten, caravan of camper. U heeft hier alle vrijheid. Iedereen gaat zijn eigen gang op de camping, van vaste (seizoens)gasten tot passanten.

Midden tussen de landerijen van Gaastmeer ligt Campingplakje aan de Grons. Dit is het verbindingswater tussen de Oudegaasterbrekken, Grote Gaastmeer en het Heeger meer. Wilt u de omgeving vanaf het water milieuvriendelijk verkennen? Dat kan met onze luxe elektrosloepen of polyvalken. De gasten kunnen gratis gebruik maken van een optimist, roeiboot of kano.

Camping Workum – Gaastmeer

Houdt u van Rust, Ruimte, Water en Natuur? Dan bent bij Campingplakje aan het juiste adres! Tijdens het kamperen op de camping kunt u genieten van de weidsheid van het Friese landschap. U ervaart de rust en kunt met het bootje op het water dobberen. Alles op een rustige wijze, waardoor u, uw dagelijkse werkzaamheden achter u kunt laten.

Kampeerplaatsen

Op Campingplakje Gaastmeer zijn ruime plaatsen voor uw caravan of tent aanwezig.
Wij vinden het belangrijk dat u niet met muntjes voor de douche automaat en wc rol over de camping hoeft te lopen. Deze zijn daarom ook inbegrepen bij de prijs.

Voor de kinderen is er een trampoline, skelters en een voetbalveld aanwezig. In de recreatieruimte kan u vrij gebruik maken van een tafeltennistafel en tafelvoetbalspel.

Ingerichte tenten

Bij Campingplakje hebben we sinds 2015 een ingerichte 6 persoons Falco Havik 4600 tent. Het is een zeer ruime tent met 3 slaapvertrekken. Wilt u een ‘camping gevoel’ en geen tent opzetten? Dan is dit een prima oplossing. U krijgt vanzelfsprekend de gratis voorzieningen: douche, fietspont, parkeren auto, wifi en kunt u van optimisten en kano’s gebruik maken.

Camper plaatsen

In 2017 zijn er bij Campingplakje 5 nieuwe verharde camperplaatsen gecreëerd. Deze zijn direct aan het water gelegen. Op dit terrein zijn stroompunten en een watertappunt aanwezig.

Campingplakje: Camping Workum / Gaastmeer

Campingplakje voordelen:

  • Ruime staplaatsen
  • Modern en nieuw sanitairgebouw
  • Vrij uitzicht over de weilanden of over het water
  • Nieuwe slechtweersaccommodatie

Vele gratis voorzieningen:

  • Broodjesservice tijdens de zomermaanden
  • WIFI, douche, gebruik van kano’s en optimisten, pontoverzet, parkeerplaatsen

Camping Workum Camping Workum

blank
blank

Camping Workum – Gaastmeer

Campingplakje
Kaepwei 2
8611 JL Gaastmeer

Telefoon 06 – 31 78 08 49
E-mail info@campingplakje.nl