Faciliteiten op Campingplakje

Op Campingplakje bent u verzekerd van verschillende faciliteiten. Het sanitair is modern en twee jaar geleden gebouwd. De gratis faciliteiten zijn: douche, gebruik van optimisten en kano’s, fietspont overzet, WIFI en parkeerplaats voor de auto.

 


Sanitaire voorzieningen

We hebben modern sanitair welke in 2016 zijn opgeleverd. Hierbij hebben we tevens één grote familieruimte met douche en wc. De douches zijn gratis voor onze gasten.

Broodjesservice
In de zomermaanden (juli/augustus) maken we zelf overheerlijke broodjes. De bestelling geeft u de dag vantevoren door en uw broodjes kunt u dan ’s morgens afhalen bij de receptie. Smullen maar!

blank

Fietspont
Als gast van Campingplakje kunt u gratis gebruik maken van naastgelegen fietspont. Hierdoor is het mooie Workum nog maar 3,5 km verwijderd van de camping. Verder zijn er via de knooppunten routes diverse fietstochten mogelijk. Bolsward, Sneek en Hindeloopen zijn binnen fietsafstand te bereiken.

Fietsverhuur
Het is bij Campingplakje mogelijk een (elektrische) fiets te huren. Voor het geval u uw fiets niet hebt meegenomen, of u krijgt bezoek. U kunt dan mooie fietstochten maken en veel plaatsen zijn binnen handbereik.

Draadloos internet
Via Campingplakje beschikt u over gratis WIFI. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, even e-mail checken of buienradar bekijken? Zo gedaan!

blank

Optimisten/kano’s
In de nabije omgeving kunt u prachtig kanovaren. Onze Campingplakje gasten kunnen gratis gebruik maken van onze kano’s en optimisten. De optimist is een prachtige één persoonsboot waar kinderen op een veilige en vertrouwde manier kennis kunnen maken met het zeilen.

Slechtweervoorziening
Een regenachtige dag? Geen probleem! Sinds 2017 hebben we een nieuwe slechtweersvoorziening. In deze ruimte is het mogelijk gebruik te maken van de tafeltennistafel en het tafelvoetbalspel. Verder is er een ruimte waar relaxt kan worden of even een boek kan worden gelezen.

blank