Kleine campings in Friesland

Kleine campings in Friesland: Zoekt u een ontspannen omgeving in Friesland om te kamperen? Campingplakje Gaastmeer heeft veertig ruime staanplaatsen voor uw tenten, caravan of camper. U heeft hier alle vrijheid. Iedereen gaat zijn eigen gang op de camping, van vaste (seizoens)gasten tot passanten.

Midden tussen de landerijen van Gaastmeer ligt Campingplakje aan de Grons. Dit is het verbindingswater tussen de Oudegaasterbrekken, Grote Gaastmeer en het Heeger meer. Wilt u de omgeving vanaf het water milieuvriendelijk verkennen? Dat kan met onze luxe elektrosloepen of polyvalken. De gasten kunnen gratis gebruik maken van een optimist, roeiboot of kano.

Kleine campings in Friesland

Houdt u van Rust, Ruimte, Water en Natuur? Dan bent bij Campingplakje aan het juiste adres! Tijdens het kamperen op de camping kunt u genieten van de weidsheid van het Friese landschap. U ervaart de rust en kunt met het bootje op het water dobberen. Alles op een rustige wijze, waardoor u, uw dagelijkse werkzaamheden achter u kunt laten.

Kampeerplaatsen

Op Campingplakje Gaastmeer zijn ruime plaatsen voor uw caravan of tent aanwezig.

Wij vinden het belangrijk dat u niet met muntjes voor de douche automaat en wc rol over de camping hoeft te lopen. Deze zijn daarom ook inbegrepen bij de prijs.

Voor de kinderen is er een trampoline, skelters en een voetbalveld aanwezig. In de recreatieruimte kan u vrij gebruik maken van een tafeltennistafel en tafelvoetbalspel.

Camperplaatsen

In 2017 zijn er bij Campingplakje 5 nieuwe verharde camperplaatsen gecreëerd. Deze zijn direct aan het water gelegen. Op dit terrein zijn stroompunten en een watertappunt aanwezig.

Campingplakje: Kleine campings in Friesland

Campingplakje voordelen:

  • Ruime staplaatsen
  • Modern en nieuw sanitairgebouw
  • Vrij uitzicht over de weilanden of over het water
  • Nieuwe slechtweersaccommodatie

Vele gratis voorzieningen:

  • Broodjesservice tijdens de zomermaanden
  • WIFI, douche, gebruik van kano’s en optimisten, pontoverzet, parkeerplaatsen

Kleine campings in Friesland Kleine campings in Friesland

blank
blank

Kleine campings in Friesland

Campingplakje
Kaepwei 2
8611 JL Gaastmeer

Telefoon 06 – 31 78 08 49
E-mail info@campingplakje.nl