Rustige camping Friesland

Rustige camping Friesland: Zoekt u een ontspannen kleine camping in Friesland om te kamperen en te watersporten? Camping Plakje in Gaastmeer heeft veertig ruime staanplaatsen voor uw tenten, caravan of camper (aan het water!) U heeft hier alle vrijheid. Iedereen gaat hier lekker zijn eigen gang, van passanten tot onze vaste seizoensgasten.

Midden tussen de weilanden van Gaastmeer ligt Campingplakje aan de Grons. Dit water is het verbindingswater tussen de Oudegaasterbrekken, Grote Gaastmeer en het Heeger meer. Wilt u de omgeving vanaf het water milieuvriendelijk verkennen? Dat kan met onze luxe elektrosloepen of zeilboten (valken). De gasten kunnen gratis gebruik maken van een optimist, roeiboot of kano.

Rustige camping Friesland

Houdt u van Rust, Ruimte, Water en Natuur? Dan bent bij Campingplakje pressie aan het juiste adres! Tijdens het kamperen op de camping kunt u genieten van de weidsheid van de Friese natuur. U ervaart de rust en kunt met uw bootje op het water dobberen. Alles op een rustige wijze, waardoor u, uw dagelijkse werkzaamheden achter u kunt laten.

Kampeerplaatsen

Op onze camping Camping-plakje Gaastmeer zijn ruime plaatsen voor uw caravan of tent aanwezig.

Wij vinden het belangrijk dat u niet met muntjes voor de douche automaat en wc rol over de camping hoeft te lopen. Deze zijn daarom ook inbegrepen bij de prijs.

Voor de kinderen is er een trampoline, skelters en een voetbalveld aanwezig. In de recreatieruimte kan u vrij gebruik maken van een tafeltennistafel en tafelvoetbalspel.

Ingerichte tenten

Bij Camping plakje hebben we sinds 2015 een ingerichte 6 persoonstenten (Falco Havik 4600). Het is een zeer ruime tent met 3 slaapvertrekken. Wilt u toch het ‘camping gevoel’ en geen tent opzetten? Dan is dit een perfecte oplossing. U krijgt vanzelfsprekend de gratis voorzieningen: douche, fietspont, parkeren auto, wifi en kunt u van optimisten en kano’s gebruik maken.

.

Campingplakje: Rustige camping Friesland

.

Campingplakje voordelen:

  • Ruime staplaatsen
  • Rustige camping
  • Modern en nieuw sanitairgebouw
  • Vrij uitzicht over de weilanden of over het water
  • Nieuwe slechtweer-accommodatie
  • Camping aan het water

.

Vele gratis voorzieningen:

  • Broodjesservice tijdens de zomermaanden
  • WIFI, douche, gebruik van kano’s en optimisten, pont-overzet, parkeerplaatsen

 

Rustige camping Friesland Rustige camping Friesland

blank
blank

Rustige camping Friesland

Campingplakje
Kaepwei 2
8611 JL Gaastmeer

Telefoon 06 – 31 78 08 49
E-mail info@campingplakje.nl