SVR camping Friesland

SVR camping Friesland: Zoekt u een ontspannen omgeving in zuid west Friesland om te kamperen en te watersporten? Campingplakje Gaastmeer heeft veertig ruime staanplaatsen voor tenten, campers en caravans aan het water! U heeft hier alle vrijheid voor een heerlijke vakantie. Iedereen gaat zijn eigen gang op de camping, van vaste seizoens-gasten tot passanten.

Midden tussen de landerijen van Gaastmeer ligt Campingplakje aan de Grons. Dit is het verbindingswater tussen de Oudegaasterbrekken, Grote Gaastmeer en het Heeger meer. Wilt u de omgeving vanaf het water milieuvriendelijk verkennen? Dat kan met onze luxe elektrosloepen of polyvalken. De gasten kunnen gratis gebruik maken van een optimist, roeiboot of kano.

SVR camping Friesland

Houdt u van Rust, Ruimte, Water en Natuur? Dan bent bij SVR Camping plakje aan het juiste adres! Tijdens het kamperen op de SVR camping kunt u genieten van de weidsheid van het Friese landschap. U ervaart de rust en kunt met het bootje op het water dobberen. Alles op een rustige wijze, waardoor u, uw dagelijkse werkzaamheden achter u kunt laten.

Kampeerplaatsen

Op SVR camping Campingplakje Gaastmeer zijn ruime plaatsen voor uw caravan of tent aanwezig.
Wij vinden het belangrijk dat u niet met muntjes voor de douche automaat en wc rol over de camping hoeft te lopen. Deze zijn daarom ook inbegrepen bij de prijs.

Voor de kinderen is er een trampoline, skelters en een voetbalveld aanwezig. In de recreatieruimte kan u vrij gebruik maken van een tafeltennistafel en tafelvoetbalspel.

Ingerichte tenten

Bij Camping plakje Gaastmeer hebben we sinds 2015 een ingerichte 6 persoons Falco Havik 4600 tent. Het is een zeer ruime tent met 3 slaapvertrekken. Wilt u het ‘campinggevoel’ maar geen zin in een eigen tent opzetten? Dan is dit een prima oplossing. U krijgt vanzelfsprekend ook de voorzieningen: douche, fietspont, parkeren auto, wifi en kunt u van optimisten en kano’s gebruik maken.

Campingplakje: SVR camping Friesland

Campingplakje voordelen:

  • Ruime staplaatsen
  • Modern en nieuw sanitairgebouw
  • Vrij uitzicht over de weilanden of over het water
  • Nieuwe slechtweers-accommodatie
  • Camping aan het water

Vele gratis voorzieningen:

    • Broodjesservice tijdens de zomermaanden
    • WIFI, douche, gebruik van kano’s en optimisten, pont overzet, parkeerplaatsen

SVR camping Friesland SVR camping Friesland

blank
blank

SVR camping Friesland

Campingplakje
Kaepwei 2
8611 JL Gaastmeer

Telefoon 06 – 31 78 08 49
E-mail info@campingplakje.nl